top of page
Zoeken

Ontbijtvergadering Dinsdag 24 januari

Bijgewerkt op: 16 jan. 2023

PROFESSOR OF CHANGE MANAGEMENT


Jean Vanhoegaerden heeft meer dan 25 jaar ervaring met doceren, presentaties geven en werken met groepen om managementtechnieken en -praktijken te ontwikkelen. Hij helpt professionals om kennis en vaardigheden op te bouwen rond leiderschap, interculturele verschillen en veranderingsmanagement.

Jean is momenteel Adjunct Professor of Practice aan de Hult/Ashridge International Business School, waar hij opleidingen rond managementontwikkeling voor internationale klanten uitwerkt. Voor hij bij Ashridge kwam, werkte Jean in HR en managementontwikkeling in het Europese hoofdkantoor van Honeywell, waar hij opleidingen rond managementontwikkeling creëerde.

Jean doceerde managementopleidingen in Noord- en Latijns-Amerika, Europa, Zuid-Afrika, Australië en het Midden- en Verre Oosten. Hij spreekt vaak op conferenties over thema's als leiderschap, organisatorische verandering, interculturele verschillen en het managen van teams in de huidige, onderling verbonden wereld. Hij hanteert een boeiende en stimulerende stijl, met voorbeelden uit het echte leven en amusante anekdotes en onderbouwt zowel de theoretische tools als modellen altijd met de dagelijkse werkelijkheid.Nieuwjaars drink


Uitzonderlijk op een DINSDAG!!


Comentários


bottom of page